Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Segítség az áldozatoknak

A másik blogom, a Mindennapi Bűnmegelőzés a mai napon ünnepli fennállásának második évfordulóját, melynek tiszteletére egy - remélem - hasznos ajándékkal kedveskedek mindenkinek, akit érint(het). Erről itt azért írok, mert nagyon jól illeszkedik a blog tematikájához, vagyis az áldozatokhoz.

0 Tovább

Köszöntő és az első történet

Magyarországon 2009-ben a hivatalos statisztika szerint több mint 213 ezer ember vált valamilyen bűncselekmény sértettjévé. Hogy mennyien nem jelentették be az elszenvedett bűncselekményt a rendőrségen vagy az ügyészségen, csak megtippelni lehet. Az biztos, hogy jóval többen vannak, s még többen azok, akik egy-egy ilyen eset után áldozattá váltak. Például - mint az alábbi történetből kiderül - egy ellopott buksza nem csak a pénztárca gazdájának, hanem akár az egész családjának is komoly problémát okozhat. Ha Neked is van egy ilyen történeted, és ezt szívesen megosztanád másokkal, írd meg az aldozattavaltam@gmail.com e-mail címre.

0 Tovább

Áldozattá váltam

blogavatar

Egy blog azoknak és azokról, akik életükben már megtapasztalták milyen bűncselekmény áldozatává válni. Oszd meg velünk a történetedet: aldozattavaltam@gmail.com

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek